Gimnazistai Lietuvos Policijos mokykloje

Spausdinti
Gimnazistai Lietuvos Policijos mokykloje
2018 metų balandžio 13 dieną, Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos IIIC klasės mokiniai, kartu su auklėtoju Virgilijumi Urbšiu, gavo progą apsilankyti Lietuvos Policijos mokykloje, kurioje vyko atvirų durų diena. Jos metu vyko Lietuvos policijos mokyklos viršininko Algirdo Kaminskio sveikinimo žodis, LPM rikiuotės grupės pasirodymas, Policijos kinologų pasirodymas, kurios metu buvo rodoma kaip šuo sučiumpa nusikaltėlį ar gali užuos narkotines medžiagas. Parodomoji programa: „Fizinės prievartos panaudojimas policijos veiklos", kurios metu buvo rodoma, kaip policininkai pagauna nusikaltėlius bei apgina nukentėjusiuosius. Parodomoji programa: „Eismo įvykio įforminimo ypatumai", tai netikras eismo įvykis, kurio metu kaktomuša buvo susidaužę dvi mašinos. Į pagalbą atskubėjo medikai, policijos kelios brigados ir gaisrininkai. Gaisrininkai atkirpo stogą, kuo atsargiau bandė iškelti du nukentėjusiuosius asmenis, į pagalbą atskubėjo ir medicinos pagalba.
Sėkmingai iškelti nukentėjusieji, išgabenti į ligoninę, o viso eismo įvykio spręsti pasiliko pareigūnai. Na ir paskutinė tikrai neprasta parodomoji programa: „Policijos taktika", buvo parodyta kaip yra sugaunamas nusikaltėlis, kaip yra praduriamos padangos, ir tolesni veiksmai nukentėjusiojo asmens. Taip pat viso šio renginio metu, buvo galima apžiūrėti ekspozicijas: LPM ekspozija: supažindinimas su policijos ginkluote, specialiosiomis priemonėmis.
Lietuvos kelių policijos tarnybos ekspozicija: policijos darbe naudojamų transporto priemonių bei jose įrengtos specialiosios technikos demonstravimas. LPM informacijos centras. Raitojo būrio veiklos pristatymas ir ekspozicija. Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras" ekspozicija.

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos