Pamoka 100-mečiui

Spausdinti

Pamoka 100-mečiui

      Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos mokiniai ir mokytojai tęsia gražius, prasmingus ir reikalingus darbus minėdami Lietuvos Respublikos šimtmetį. Mokytoja Laima Stančiauskienė, suprasdama, kaip svarbu parengti jaunų gabių mokytojų pamainą Lietuvos mokykloms, gimnazijos abiturientėms sudarė galimybę ,,pasimatuoti‘‘ mokytojo profesiją ir pravesti matematikos pamoką, skirtą Lietuvos 100-čiui. 

      Keleto susitikimų su mokytoja metu gimnazistės susipažino su šiuolaikinei pamokai keliamais reikalavimais, pamokos struktūra, laiko planavimu, motyvavimu darbui ir t.t. Reikia pripažinti, kad ne visos gimnazistės rado drąsos praktiškai pritaikyti gautas žinias. Pirmoji save išbandyti ryžosi IVA klasės abiturientė Aurelija Remeikaitė, kuri kovo 19 d.  IIA klasėje vedė pamoką ,,Stačiojo trikampio smailiojo kampo sinusas.“ Aurelija  puikiai išdėstė temą, akcentuodama praktinį žinių taikymą, gebėjo parinkti tinkamus ir įdomius uždavinius, gerai suplanavo laiką ir pamokos dalis, užmezgė nuoširdų ryšį su mokiniais, nors pati pripažino, kad atsistoti prieš klasę buvo tikras iššūkis. Pamokos gale tiek jaunoji mokytoja, tiek IIA klasės gimnazistai vieni kitiems padėkojo už pamoką ir darbą drauge.

Aurelija Remeikaitė galėtų tapti puikia matematikos mokytoja, nes yra atsakinga, pareiginga, nuolat konsultuoja klasės draugus, o be to, yra gabi ir kūrybinga. Šiais metais Aurelija Remeikaitė tapo Lietuvos Respublikos jaunųjų matematikų olimpiados II turo prizininke, užėmė II vietą Kauno rajone IV klasių grupėje. Sveikiname Aureliją  ir didžiuojamės ja.

Informaciją pateikė mokytoja Laima Stančiauskienė

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos