Atostogos Europos pramogų parkuose

Spausdinti

Atostogos Europos pramogų parkuose

      Kol  dauguma gimnazistų atostogavo, mes, gimnazijos pirmokai, išvykome į ilgą ir ištvermės reikalaujančią kelionę Vokietijon. Žinodami, jog  teks įveikti  3500 kilometrų, vis tiek ryžomės išbandyti savo jėgas tiek dienos, tiek nakties metu. 

      Pirmą   18-os valandų  važiavimo dieną  įveikėme be didelių pastangų: kas miegojo, kas žaidė žaidimus ar užkandžiavo. Antroji dieną prabėgo  Serengečio parke. Lietus, vėjas ir miego trūkumas netrukdė grožėtis laisvai vaikštinėjančiais liūtais, tigrais, leopardais, zebrais, antilopėmis... Susipažinę su visais gyvūnais popietę leidome  nuotykių safaryje, kur įrengta daugiau kaip 40 įvairių atrakcionų.

      Trečioji diena -  Danijoje, Legolende.  Čia tarsi vėl sugrįžome į vaikystę. Stebuklingame Legolendo pasaulyje klajojome po sumažintus miestus, apžiūrėjome pilis, oro uostus, sukonstruotus  iš mini kaladėlių.

      O ilgai lauktoji ketvirtoji diena Heide parke  pateisino visus  lūkesčius - atrakcionai, kalneliai, laisvas kritimas, Helovino personažai... Jautėmės lyg  patekę į pasaką. Heide  parke išbuvome  iki paskutiniųjų minučių. Susėdę į autobusą, buvome ramūs ir tylūs, tikriausiai todėl, kad po tokio adrenalino ir tokių riksmų nebeliko žodžių.

      Paskutinę  kelionės dieną dalinomės  kelionės įspūdžiais ir potyriais. Paklausus, kas labiausiai patiko, mokinių atsakymas buvo labai paprastas - įspūdžiai, bendravimas su draugais, nuotykiai. Mes džiaugiamės mokytojomis Zita Talutiene ir Aušra Masiuliene, jų supratingumu, rūpesčiu ir entuziazmu. Manome, kad  ir joms kelionė paliko gražių prisiminimų bei neišdildomų įspūdžių.

IE klasės mokinė
Ugnė Šimonėlytė

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos