(c) Valstybės dokumentų technologinės apsaugos tarnybos archyvo nuotr.

Susumavus valstybinių brandos egzaminų rezultatus paaiškėjo, jog dvidešimt dviejų Kauno rajono abiturientų žinios įvertintos 100 balų. Du Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos abiturientai – Milda Keturakytė ir Egidijus Morkūnas – gavo net po tris šimtukus. Milda laikė valstybinius lietuvių ir anglų kalbų bei istorijos valstybinius egzaminus, Egidijus – biologijos, matematikos ir chemijos egzaminus.

Kaip ir pernai, Garliavos Juozo Lukšos gimnazija išlaiko lyderio pozicijas ir šiemet turi aštuonis šimtukininkus, nedaug jiems tenusileidžia Garliavos Jonučių vidurinė mokykla. Čia 100 balų įvertintos septynių abiturientų žinios.

Du šimtukininkus, kaip ir praėjusiais metais, į kitą gyvenimo etapą palydi Akademijos Ugnės Karvelis bei Neveronių vidurinė mokykla ir Raudondvario gimnazija. Kaip ir ankstesniais mokslo metais viena šimtukininke didžiuojasi Babtų gimnazija.

Daugiausia šimtukų-8-gauta laikant lietuvių kalbos egzaminą. Aukščiausią įvertinimą iš šio egzamino gavo Giedrė Kondratavičiūtė (Akademijos Ugnės Karvelis gimnazija), Milda Keturakytė ir Simona Grušaitė (Garliavos Juozo Lukšos gimnazija), keturios Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos abiturientės: Dovilė Vidrevičiūtė, Justina Vilkevičiūtė, Ernesta Keturkytė, Živilė Petronytė ir Aistė Murinaitė (Raudondvario gimnazija).

Keturi abiturientai – Justas Urba (Akademijos Ugnės Karvelis gimnazija), Egidijus Morkūnas ir Valdas Eimontas (Garliavos J.Lukšos gimnazija) ir Neringa Širkaitė (Neveronių vidurinė mokykla) 100 balų surinko laikant matematikos egzaminą.

Šimtu balų įvertintos keturių Kauno rajono abiturientų – Mildos Keturakytės (Garliavos Juozo Lukšos gimnazija), Luko Kulviečio (Garliavos Jonučių vidurinės mokykla), Gintarės Čerkauskaitės (Babtų gimnazija) bei Kristinos Lakštutytės (Neveronių vidurinė mokykla) – anglų kalbos žinios.

Aukščiausią biologijos žinių įvertinimą gavo Garliavos J.Lukšos gimnazijos moksleivis Egidijus Morkūnas ir Evelina Daleckytė iš Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos.

Du šimtukai gauti laikant istorijos valstybinį egzaminą. Taip įvertintos Mildos Keturakytės (Garliavos J.Lukšos gimnazija) ir Ugnės Ražinskaitės (Raudondvario gimnazija) žinios.

Aukščiausią chemijos žinių įvertinimą gavo Garliavos J.Lukšos gimnazijos moksleivis Egidijus Morkūnas ir Urtė Bungardaitė iš Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: