• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header05.jpg
  • header06.jpg
  • header07.jpg
  • header09.jpg

Mokinių ugdymas karjerai

Mokinių ugdymas karjerai

Ugdymas karjerai derinamas su kitomis gimnazijoje organizuojamomis profesinio orientavimo paslaugomis: informavimu (kartu su profesiniu veiklinimu) ir konsultavimu. Tai kryptinga veikla, skirta karjeros kompetencijoms įgyti. Veiklas sudaro susitikimai su įvairių profesijų atstovais, edukacijos, individualios ir grupinės konsultacijos, įvairių sričių praktiniai išbandymai.

2023 m. vasario 23 dieną III klasės mokinės dalyvavo Lietuvos Junior Achievement organizuotame projekte „Empowering Girls for the Future of Jobs’’. „Wix“ padalinio Lietuvoje vadovė Monika Laukaitė pristatė technologijų, inžinerijos ir verslo sričių galimybes bei pasidalino savo patirtimi karjeros pasirinkimo kelyje. Pranešimas įkvėpė ryžtingiau planuoti savo karjerą be stereotipų, nes studijuoti technologijų srityje renkasi vis daugiau moksleivių.

Vasario 24 dieną III-IV klasių mokinius VDU ŽŪA atstovai supažindino su inžinerijos mokslų studijomis, stojimo reikalavimais, pažanga ir inovacijomis, baigusių inžinerijos studijas galimybėmis įsitvirtinti darbo rinkoje. Taip pat buvo pasidalinta agrosektoriaus lyderių darbo patirtimi verslo įmonėje UAB “DojusAGRO”.

Kovo 2 dieną Kauno technologijų mokymo centro organizuotoje atvirų durų dienoje „Užeik 2023”dalyvavo IIB klasės mokiniai. Didžiausia technologinio profilio mokymo įstaiga Kauno regione mokiniams pristatė transporto priemonių remontininko, automatinių sistemų mechatroniko, orlaivių mechanikų, informacinių technologijų aptarnavimo specialisto ir kt. specialybių pobūdį. Renginio metu dalyviai ne tik atliko praktines užduotis, bet ir buvo supažindinti su mokymosi programomis, stojimo sąlygomis bei mokymosi aplinka.

Kovo 6 dieną III-IV klasių mokiniams karininkai Tomas Gurskas, Ramūnas Zimblys ir Vaidas Goštautas pristatė galimus tarnybos būdus Lietuvos kariuomenėje, atsakė į mokiniams rūpimus klausimus, įteikė atminimo dovanėles.

Karjeros specialistė Lijana Mišeikienė

Socialinė pedagogė Gintarė Orintienė

 

 

 

 

 

 

 

UNIFORMŲ UŽSAKYMAS

BĮ UAB „Tometa“
Technikos g. 18S, Kaunas
tel. 837 455 185
el.paštas: info@uniformos.lt
www.uniformos.lt 

Plačiau apie mokyklinę uniformą   

PARTNERIAI

 

 
 

NAUDINGA

 

   

 

 

Gimnazijos kontaktai

S. Lozoraičio 13, Garliava, LT-53226, Kauno r.
Telefonas/Faksas: +370 37 55 12 55
El. paštas: luksos.gimnazija@gjlg.lt

Prisijungti

  

Dėl prisijungimo duomenų mūsų gimnazijos mokiniams arba mokinių tėvams

Nauji mokiniai bei jų tėvai prie TAMO dienyno jungtis gali su ankstesnėje mokykloje turėtais prisijungimo vardais ir slaptažodžiais, tik reikia gauti mūsų gimnazijos asmeninius raktus arba vaiko raktus. Kitų dienynų naudotojai turi registruotis iš naujo.

Nauji I kl. mokiniai prisijungimo duomenis gauna IT pamokoje pirmąją rugsėjo savaitę, o tėvai - iš klasės vadovų.

Nauji kitų klasių mokiniai ir jų tėvai, dėl prisijungimo duomenų kreipkitės el. paštu: info@gjlg.lt

Mokiniai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO mokiniams", o  laiške - savo vardą, pavardę bei klasę.

Mokinių tėvai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO tėvams", o  laiške  turėtų nurodyti savo vaiko vardą, pavardę bei klasę.

Prisijungimo duomenys bus atsiųsti per tris darbo dienas.

 

Lankomumas

Šiandien240
Šią savaitę2230
Viso1185021

Dabar lankosi

13
Statistika nuo 2014-10-15

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos